Over Klankatelier

 

 

Over Klankatelier

 

KLANKATELIER (2006) is opgericht door Marzièh Reyhani, zangeres, (stem-)actrice en Lichtenberger® pedagoge/coach; afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium (1999) en aan het Lichtenberger® Institut für angewandte Stimmphysiologie in Duitsland (2007).

 

PEDAGOGE
Marzièh geeft privé sessies volgens de Lichtenberger® Methode en verzorgt workshops en trainingen in deze methode aan particulieren, groepen, koren en bedrijven in haar praktijk (Almere Oosterwold) en op lokatie.

 

ZANGERES

Met haar Braziliaanse formatie Dirindi waarmee zij de CD's  Cantar do Jobim en Esse Samba maakte, trad Marzièh als zangeres op in de Nederlandse theaters.

Met pianist Karel Boehlee verzorgt zij sinds 2022 intieme huiskamer-concerten met repertoire uit de rijke Braziliaanse muziek. 

 

(STEM-)ACTRICE
In 2008 begon Marzièh haar acteerdebuut aan de zijde van theatermaker Frank Groothof tijdens familievoorstellingen van "Porgy & Bess" door het hele land. Momenteel bereidt zij samen met hem een nieuwe muzikale voorstelling voor rondom een sprookje van Hermann Hesse. 

Vanaf haar 14e spreekt Marzièh tekenfilms en zingt zij commercials in en sinds 2020 ligt haar aandacht en werk ook bij het inspreken van boeken zoals het kinderboek Koken voor de Keizer van Marloes Morshuis.

 

COACH

Vanuit haar expertise in de Lichtenberger Methode in combinatie met de ervaring met oa PRI & Somatic Experiencing en training in andere disciplines zoals de Silva methode, begeleidt Marzièh mensen, zowel individueel als in groepen in hun proces naar het vrijer, veerkrachtiger en meer verbonden voelen met zichzelf en anderen. 

Met Onno Frank van Bekkum richtte zij in 2022 de coöperatie ONE op om groepen, organisaties & bedrijven de eenheid te laten beleven in hun samenwerking. ONE doet dat door het aanbieden van leerprogramma’s ter bevordering van een individueel en collectief leerproces beginnend bij het intrinsieke van de mens.